Oferte Laptopuri Black Friday 2019

Oferte Laptopuri Black Friday 2024

ghid cumparare laptop gaming de Black Friday

Daca esti un gamer adevarat, pagina asta este pentru tine! Indiferent de gadget-urile de care dispui, intotdeauna este loc de un upgrade, mai ales in singura perioada din an cu super oferte! Asadar, daca esti in cautarea unui calculator, console sau laptop bun de Black Friday, atunci ai ajuns in locul potrivit!

Chiar daca cu totii ne pregatim listele cu produse favorite pentru a le vana de Black Friday, aproape de fiecare data reusim sa strecuram si un laptop printre ele, intrucat cu totii stim ca Black Friday-ul este momentul perfect pentru a investi intr-un laptop de gaming. Spunem asta pentru ca spre deosebire de alte produse sau electronice pe care ni le dorim, laptopurile nu au mereu un pret accesibil si de aceea, este ideal sa fim pregatiti pentru lista de reduceri si oferte laptopuri de Black Friday!

Asadar, pentru a veni in sprijinul dvs., ne-am decis sa deschidem aceasta sub-pagina cu super oferte laptopuri Black Friday, pe care o vom tine la curent cu cele mai noi oferte, reduceri si promotii pentru laptopuri gaming de Black Friday pe intreaga perioada a anului!

Reduceri si Oferte Laptopuri Black Friday 2024

De pe cele 4 link-uri de mai jos puteti gasi cele mai noi oferte si reduceri la laptopuri, indiferent de perioada anului!

oferte laptopuri gaming emag
oferte laptopuri gaming ITGalaxy
oferte laptopuri gaming pcgarage
oferte laptopuri gaming evomag

Reduceri Laptopuri Black Friday 2024

Laptop Gaming ASUS ROG Strix SCAR III
ASUS ROG Strix SCAR III
Laptop Gaming Gigabyte Aero
Gigabyte Aero
Laptop Gaming Dell G5
Dell Gaming G5
Laptop Gaming MSI GP66 Leopard
MSI Stealth
Laptop Gaming ASUS TUF
ASUS TUF
ASUS ROG G531GT
ASUS ROG Strix G15
Laptop Gaming Lenovo Legion Y540
Lenovo Legion 5
Laptop Gaming MSI GF75 Thin
MSI GF65 Thin
Laptop Jocuri Acer Nitro 5
Acer Nitro 5
Laptop Gaming Lenovo IdeaPad 3
Lenovo IdeaPad 3

Laptopuri Gaming Black Friday 2024 - Ce Trebuie Sa Stii

Dupa cum se spune, atunci cand cautam un laptop de gaming de Black Friday, graba poate strica treaba, in sensul in care anumite oferte sau reduceri ne pot distrage atentia de la specificatii extrem de importante atunci cand vorbim despre un laptop de gaming.

Asadar, indiferent de pretul de care dispunem atunci cand suntem in cautare de reduceri la laptopuri de Black Friday, nu trebuie sa uitam de urmatoarele specificatii:

  • placa video trebuie sa fie integrata, de preferinta nVidia GeForce, cel putin din seria 10 (spre exemplu 1060, 1070, etc.);
  • procesorul de tip Intel, trebuie sa fie cel putin din generatia a 5-a (preferabil a 7-a), seriile Kaby Lake (ex: i7-7700) sau Coffee Lake (i7-8750H);
  • memoria RAM sa fie de cel putin 8 GB (preferabil 16 GB);
  • memoria de stocare, de preferinta, sa fie de tip SSD (sau SSD+HDD).

Pregatirea pentru un Laptop Gaming de Black Friday 2024

Atunci cand optam pentru a ne cumpara un laptop bun de gaming, de regula, avem si un motiv intemeiat pentru asta, si anume un joc sau o lista de jocuri preferate pe care dorim sa le rulam cu usurinta.

Cea mai buna metoda de-a afla daca un laptop de gaming pe care ni-l dorim corespunde cerintelor jocului preferat este de a verifica jocul pe site-ul Can You Run It, unde putem vedea cu exactitate specificatiile minime si recomandate ale jocului, pe care le putem compara cu laptop-ul de gaming dorit.

Odata ce stim cu exactitate specificatiile jocului dorit, putem deja sa ne hotaram cu privire la ce laptop ne dorim din lista de mai sus cu oferte laptopuri de Black Friday!

Laptop Gaming
Logo