Laptop Apple MacBook Air 13 Review

MacBook Air 13 suna si mai bine cu noile tehnologii de procesare si reglare audio. In boxele stereo, bass-ul este dublat, iar volumul este crescut cu 25% in comparatie cu modelele de generatie anterioara. Cu un sunet stereo realist Surround, impresia muzicii sau a filmului va deveni, de asemenea, mai voluminoasa si mai stralucitoare. Datorita camerei FaceTime de inalta rezolutie, prietenii tai te vor putea vedea mai clar in timpul apelurilor personale sau de grup, iar cele trei microfoane iti transmit chiar mai precis vocea. Atunci cand apelezi cu FaceTime, folosesti dictarea si spui comenzi pentru Siri.

Design Apple MacBook Air 13

Prima carcasa pentru care s-a utilizat numai aluminiu procesat

Apple a dezvoltat un aliaj care nu are nevoie de aluminiu primar. In acelasi timp, carcasa isi pastreaza caracteristicile sale anterioare de rezistenta si durabilitate. Aliajul a fost creat special pentru a utiliza particule mici de aluminiu reciclat, a caror structura este optimizata la nivel atomic. Rezultatul: o carcasa eleganta, incredibil de durabila, ca toate dispozitivele Apple. Insa  MacBook Air 13 este cel mai ecologic.

Sistemul de operare Apple MacBook Air 13

MacOS este sistemul de operare care sta in spatele a tot ceea ce faci pe MacBook Air 13. Iti permite sa efectuezi sarcini pe care alte computere pur si simplu nu le pot gestiona. Sistemul a fost creat special pentru MacBook Air 13.

MacOS Mojave a adaugat functii noi, incredibil de utile si convenabile.

Vezi Oferta!

Mac + iPhone

Trimite si primeste mesaje text pe MacBook Air 13. Acum, tot ce scrii pe iPhone apare pe Mac, adica toata corespondenta ta este actualizata pe toate dispozitivele. Incepe sa compui un document, scrisoare, mesaj sau nota pe MacBook Air 13 si termina pe iPhone si invers.

Aplicatii Apple MacBook Air 13

Aplicatii integrate Apple MacBook Air 13

Laptop Apple MacBook Air 13 are un set de aplicatii puternice pentru munca si creativitate. Deci, poti incepe sa lucrezi imediat sau sa te joci, intrucat este un laptop foarte bun pentru gaming.

Noul MacBook Air 13 cantareste doar 1,25 kg si este capabil sa faca multe pentru tine. Procesorul Intel Core i5 face fata cu usurinta diferitelor sarcini. Poti citi corespondenta, poti naviga pe site-uri web la crearea prezentarilor in Keynote si editarea videoclipurilor in iMovie. Deoarece are o memorie de pana la 16 GB,  MacBook Air 13 iti permite sa lucrezi cu mai multe aplicatii simultan. Unitatea SSD de pana la 1,5 TB iti permite sa deschizi instantaneu aplicatii si sa stochezi tot ceea ce ai nevoie, de la  multe documente, pana la fotografii si videoclipuri.

Baterie Apple MacBook Air 13

Baterie Apple MacBook Air 13

Bateria MacBook Air 13 functioneaza timp de pana la 12 ore, de dimineata pana seara. Poti face orice, de la citirea e-mail-urilor, pana la navigarea pe site-uri, cumparaturi online, vizionarea de  videoclipuri, efectuarea de alte sarcini sic el mai important,  nu vei avea nevoie de o priza. Ai un zbor lung? MacBook Air este gata sa te distreze cu filme pana la 13 ore fara pauza.

Unul pentru toate

Thunderbolt 3 combina cea mai mare latime de banda cu functionalitatea interfetei USB-C. Rezultatul este un port de mare viteza si versatil. Iar MacBook Air 13 are doua. Portul Thunderbolt 3 iti permite sa transferi date, sa incarci dispozitive si sa redai video pe monitoare suplimentare prin acelasi conector. In acelasi timp, viteza sa poate ajunge pana la 40 Gbps, si, aceasta este de doua ori mai mare decat cea Thunderbolt 2. Dispozitivele tale pot fi conectate usor cu un singur cablu sau un cablu cu un adaptor. Portul Thunderbolt 3 este cu doua sensuri. Atunci cand te conectezi, nu trebuie sa te gandesti unde are partea superioara si unde partea inferioara.

Oferte Apple MacBook Air 13

Vezi Oferta!

Laptop Apple MacBook Air 13 Review
Laptop Apple MacBook Air 13 Review

Vrem sa stim parerea ta

Lasa un comentariu

Laptop Gaming
Logo