Laptop Gaming MSI GE75 Raider 8SF Review

Carcasa elegantă din aluminiu a laptopului pentru jocuri MSI GE75 Raider 8SF subliniază estetica și puterea. MSI GE75 Raider 8SF este echipat cu un ecran de joc cu cadru subțire, cu o rată de actualizare de 144 Hz. Avantajul său esențial este procesorul Intel Core i7 8750H din generația a șasea cu opt nuclee, cu arhitectură Coffee Lake, împreună cu placa grafică nVidia GeForce RTX 2070 de top cu arhitectură Turing, care are 8 GB memorie video proprie de generație GDDR6, si care asigură procesarea rapidă a datelor grafice.

Design MSI GE75 Raider 8SF

Design MSI GE75 Raider 8SF

Laptopul Gaming MSI GE75 Raider 8SF arata elegant cu: o carcasă neagră mată, fără caracteristici elaborate. Rame înguste în jurul ecranului și un design frumos pentru carcasa din spate – cu două dungi curbate roșii și negre și un mic logo MSI între ele. Principalul lucru este în interior, nu în exterior. O chestiune de gust, dar un design util si simplu este mai bun decât unul lucios și pretentios. La fel, de cele mai multe ori te vei uita la ecran, și nu la capacul laptopului, iar toate aceste grile de radiatoare agresive și colțuri ascuțite fac ca laptopul să fie mai puțin convenabil pentru transport.

Performanta MSI GE75 Raider 8SF

Performanta MSI GE75 Raider 8SF

Cel mai recent procesor cu șase nuclee al generației Intel Core i7 este responsabil pentru performanță. Aceasta înseamnă că performanțele acestui procesor sunt cu 40% mai mari, comparativ cu generația anterioară datorită nucleelor ​​suplimentare.

Vezi Oferta!

Pentru jocuri, experții MSI au instalat placa grafică nVidia GeForce GTX 10 în Raider. Ultimele carduri grafice GTX 1050 Ti / GTX 1050 cresc rata cadrelor în jocuri cu 40% în comparație cu predecesorii lor. În plus, laptopul are o memorie DDR4-2666. Acesta este noul standard de memorie DDR4, care se caracterizează printr-o funcționare mai rapidă, mai multă capacitate și un consum mai mic de energie. Intel Core i7-8750H este cunoscut astăzi drept cel mai popular procesor pentru un laptop pentru jocuri. Are șase nuclee și oferă o marjă suficientă pentru performanță chiar și în cele mai solicitante jocuri.

Tastatură pentru laptop Raider MSI GE75

La laptopul Gaming MSI GE75 Raider 8SF, o atenție deosebită a fost acordată iluminării de pe tastatură. Aici este configurata individual pentru fiecare cheie aplicația SteelSeries Engine 3. Poti folosi chiar și lumina de fundal ca indicator al unui parametru într-un joc de rulare. Progresul butoanelor este palpabil, iar sunetul cu care intră tastele în carcasă este liniștit și plăcut.

Ecran MSI GE75 Raider 8SF

Calitatea imaginii la MSI GE75 Raider 8SF

O imagine suculentă, dar nu suprasaturată și un negru grozav minunat. Este un negru atât de intens, încât ai putea crede ca sta un OLED în fața ta. Marja de luminozitate nu este cosmică, dar suficientă pentru ca imaginea să nu se estompeze sub lumina strălucitoare. 

Stocare MSI GE75 Raider 8SF

Acest laptop pentru jocuri este conceput pentru cei care doresc să aiba un dispozitiv de calculator fiabil și productiv, cu cele mai solicitate funcționalități. Acest model îndeplinește pe deplin aceste cerințe. Un disc mare iti oferă oportunități de stocare pe termen lung a informațiilor virtuale necesare. Dispozitivul este echipat cu o cameră web și microfon, datorită căreia poti organiza conferințe video cu parteneri de joc și colegi de muncă.

Sistemul de sunet performant

Laptopul Gaming MSI GE75 Raider 8SF este dotat cu două boxe de 3 wati și două subwoofere de 3 wati. Acustica incorporata este foarte masivă și puternică.

Oferte MSI GE75 Raider 8SF

Vezi Oferta!

Laptop Gaming MSI GE75 Raider 8SF Review
Laptop Gaming MSI GE75 Raider 8SF Review

Vrem sa stim parerea ta

Lasa un comentariu

Laptop Gaming
Logo