Laptop Gaming OMEN by HP 15-dc0014nq Review

Cea de-a 8-a generatie Intel Core i7 ofera castiguri extraordinare de performanta, viteza incredibila si performanta fenomenala in cele mai avansate procese. Gestioneaza perfect rezolutii video si filme sferice de inalta rezolutie si asigura tranzactii online sigure. De asemenea, are tehnologie Intel Turbo Boost 2.0, care accelereaza inteligent viteza, provocand mai multa putere. Joaca liber in jocuri solicitante si lucreaza eficient cu aplicatii profesionale.

Performanta OMEN by HP 15-dc0014nq

Performanta OMEN by HP 15-dc0014nq

Laptopul se bazeaza pe un puternic procesor Intel de generatia a opta: Intel Core i7-8750H. Laptop Gaming OMEN by HP 15-dc0014nq ofera experienta de joc finala – fara a-ti sacrifica performanta. Cu o placa grafica NVIDIA, un procesor Intel Core  puternic si o racire imbunatatita, laptopul iti va oferi puterea de care ai nevoie pentru a-ti imbunatati abilitatile la jocuri.  Placa grafica GeForce GTX 1050 Ti se bazata pe arhitectura revolutionara GPU Pascal. Acest puternic sistem este plin pana la capat cu tehnologie de joc, permitandu-ti sa joci fara probleme cu cele mai recente si cele mai solicitante jocuri, folosind o rezolutie fenomenala 4K si modul HDR. De asemenea, vei intra in lumea fascinanta a realitatii virtuale, admirand gama de efecte speciale oferite de bibliotecile DirectX 12.

Vezi Oferta!

Descopera puterea placii grafice GTX 1050 Ti 

Netezimea procesului de joc este determinata de placa video, astfel incat este foarte important sa ai un cip eficient de mare putere. Placa grafica GTX 1050 Ti instalata in laptop, ofera performante cu pana la 35% mai bune decat alte cipuri grafice populare. 

jocuri OMEN by HP 15-dc0014nq

Jocuri OMEN by HP 15-dc0014nq

Cu cat este mai mare fps-ul (numarul de cadre afisate pe secunda), cu atat imaginea este mai lina pe afisaj si mai putine intreruperi si salturi in timpul jocului. 

Matrice mata 

Matricea mata iti va oferi o vizibilitate excelenta a campului de lupta, indiferent de ora zilei sau intensitatea luminii. Intrand in joc intr-un loc intunecat, vei vedea toate detaliile sale si nu vei pierde nimic din vedere. Vei gasi, de asemenea, ca ecranul anti-stralucire este mai putin obositor, iar acest lucru este important daca jocul este pasiunea ta.

ecran OMEN by HP 15-dc0014nq

Rezolutie OMEN by HP 15-dc0014nq

Laptopul pentru jocuri Gaming OMEN by HP 15-dc0014nq foloseste un ecran Full HD cu un unghi larg de vizualizare. Cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli vei vedea cele mai mici detalii si imagini in jocuri si filme si iti creeaza senzatii foarte realiste. Laptopul dispune de un ecran lat IPS de 15,6 inchi. Acest ecran ofera un contrast excelent si o reproducere exacta a culorilor, astfel incat, experienta vizuala este perfecta si te duce in centrul evenimentelor. Ecranul este mat si protejeaza impotriva reflectiilor enervante in timpul utilizarii.

Fiecare detaliu la vedere

Matricea IPS de 15,6 inci iti permite sa folosesti laptopul in diferite conditii de iluminare, reducand intarzierile neplacute si atenuarea imaginii, datorita unui ecran care combina rata de actualizare de 144 Hz, suport G-Sync si rezolutie Full HD pentru un joc neted si clar.

sunet OMEN by HP 15-dc0014nq

Sunet OMEN by HP 15-dc0014nq

Cele doua boxe HP cu tehnologia HP Audio Boost si experienta profesionala a expertilor Bang & Olufsen, fac ca sunetul sa fie distractiv. Superioritatea sunetului iti stimuleaza simturile.

Tastatura retroiluminata

Tastatura insulara permite evidentierea a patru zone independente in culori diferite. Este un laptop extrem de eficient, mobil si versatil, care face fata cu usurinta celor mai recente jocuri si multitasking, oferind o durabilitate de neegalat. Sistemul de racire anti-praf patentat elimina din exterior particulele nocive de praf si murdarie, asigurand o racire adecvata in timpul jocurilor intense si prelungind astfel, viata laptopului. 

Oferte OMEN by HP 15-dc0014nq

Vezi Oferta!

Laptop Gaming OMEN by HP 15-dc0014nq Review
Laptop Gaming OMEN by HP 15-dc0014nq Review

Vrem sa stim parerea ta

Lasa un comentariu

Laptop Gaming
Logo