Laptop Gaming Lenovo Legion Y540-15IRH Review

Lenovo este rege atunci cand vine vorba de laptopuri de gama medie. Asa este de cativa ani, iar anul trecut au introdus un nou design, care a pus bazele seriei  laptopului Legion pentru jocuri. Interesant este ca Lenovo a decis sa pastreze designul aparent de succes pentru Legion Y540. Cu toate acestea, acum, este dotat cu placi grafice semnificativ mai puternice – RTX 2060. In mod asteptat, se pot vedea procesoarele Intel din generatia a 9-a Core i5-9300H.

Performanta Lenovo Legion Y540-15IRH

Performanta Lenovo Legion Y540-15IRH

Cumparatorii care doresc performante de top, ar trebui sa treaca la ceva mai puternic, asa cum este notebook-ul Lenovo Legion Y540 care raspunde nevoilor oricui doreste portabilitate, suport pentru casti VR si capacitatea de a-si lua jocurile indiferent  unde ar merge. Lenovo Legion Y540 are un procesor Intel de generatia a noua. Cu o crestere a productivitatii, te poti bucura de cele mai recente realizari in ceea ce priveste performantele pentru jocuri si jocurile online.

Grafica Lenovo Legion Y540-15IRH

Grafica Lenovo Legion Y540-15IRH

Lenovo Legion Y540 este echipat cu difuzoare GPU cu cipuri NVIDIA RTX 2060. Noul laptop cu cel mai nou procesor Intel Core I5-Intel UHD Graphics 630 este conceput pentru a sustine cele mai noi experiente de jocuri pe laptop, de la redarea celor mai noi, in 4K la partajarea de capturi de ecran HDR – toate au o grafica uimitoare bogata in media. Avantajele sale incontestabile sunt viteza, puterea, performanta si reactia. 

Afisaj Lenovo Legion Y540-15IRH

Lenovo Legion Y540 (15″) este echipat cu un panou Full HD de 144Hz – BOE NV156FHM-N4G. Diagonala sa este de 39,62 cm si are o rezolutie de 1920 × 1080 pixeli. Raportul ecranului este 16:9 si ne uitam la o densitate de pixeli de – 142 ppi, si un pas de 0,18 х 0,18 mm. Ecranul se transforma in Retina atunci cand este vizualizat la o distanta egala cu sau mai mare de 60 cm (24″) (de la aceasta distanta ochiul tau inceteaza sa diferentieze pixelii separati).

Harman Audio cu Dolby Atoms

Cu sau fara casti de gaming, Legion Y540 vine cu difuzoare Harman de 2 x 2 W cu Dolby Atoms. Dolby Atoms este reglat sa redea audio de inalta calitate pentru tot continutul si pentru un joc cu adevarat captivant.

Vezi Oferta!

Configurare si inregistrari cu Lenovo Nerve Center

Seteaza-ti cu usurinta preferintele, cum ar fi sunetul, tastele active, racirea si prioritatea retelei, astfel incat sa te poti concentra asupra jocului. Apoi, imediat ce te regasesti in zona, scrie-ti realizarile pentru reproducere sau difuzeaza-le in resurse de difuzare. Lenovo Nerve Center face acest lucru fara efort.

Tastatura pentru jocuri

Y540 este echipat cu o tastatura ideala pentru cei care prefera sa joace noaptea. Tastele sunt extrem de precise, garantand controlul si comoditatea completa, atat in ​​comunicarea in chat-ul jocului, cat si in timpul jocului. Toate tastele de la Lenovo Legion Y540-15IRH au dimensiuni standard si, prin urmare, sunt usor de utilizat.  De remarcat este faptul ca tastele unitatii digitale sunt usor comprimate in latime. Tastatura este, de asemenea, echipata cu o iluminare de fundal cu doua niveluri de luminozitate.

Design Lenovo Legion Y540-15IRH

Design Lenovo Legion Y540-15IRH

Legion Y540 este un laptop de gaming subtire si usor, care are o carcasa cu un design sensibil si elegant, cu bazele inguste si mai multe optiuni de configurare. Lenovo a avut grija sa ofere caracteristici si elemente de design care au sens pentru jucatori. Lenovo Legion Y540 are o forma dreptunghiulara, iar in comparatie cu laptopul mediu modern, designul Lenovo face o treaba excelenta pentru a masca circumferinta. Acest lucru este posibil, partial, prin inclinarea marginilor inferioare spre interior si prin fixarea exterioara a portului posterior dincolo de balamale. In completarea acestor elemente vin design-ul pentru baza si capac, care fac ca laptopul inchis sa para ca doua ultrabook-uri stivuite, mai degraba decat ca un notebook pentru jocuri.

Oferte Lenovo Legion Y540-15IRH

Vezi Oferta!

Laptop Gaming Lenovo Legion Y540-15IRH Review
Laptop Gaming Lenovo Legion Y540-15IRH Review

Vrem sa stim parerea ta

Lasa un comentariu

Laptop Gaming
Logo