Laptop Gaming OMEN by HP 5eu04ea Review

Proiectat pentru concurenta neintrerupta si echipat cu hardware puternic, acest laptop Gaming OMEN by HP este pregatit pentru jocuri. De asemenea, iti poti imbunatati abilitatile de miscare cu acest laptop compact si portabil. Usor de actualizat, Gaming OMEN by HP ofera performante grafice de calitate pentru desktop, tehnologii inovatoare pentru jocuri, experiente cinematografice in 4K, FHDm si chiar VR imersiv. Cu procesorul sau Intel 6 Core extrem de eficient si SD-RAM DDR4-2666 de 16 GB, este garantata rularea lina pentru toate jocurile grafice si editarea video. Functiile suplimentare includ: difuzoare duble Bang & Olufsen, Thunderbolt 3 pentru conexiuni suplimentare si camera web HD de vizionare HD integrata.

Design OMEN by HP 5eu04ea

Design OMEN by HP 5eu04ea

Compania a folosit un design cu margini ascutite, grile de sistem de racire evidentiate in mod deliberat, precum si culoarea rosie in proiectare. In consecinta, Omen by HP, cu tot aspectul sau, arata cu adevarat ca un dispozitiv pentru jocuri. Materialul principal in cazul noului laptop este plasticul, iar suprafata din jurul tastaturii este din metal, transformandu-se in fata si lateral. Capacul unitatii de afisare este impartit vizual in patru parti, doua sunt stilizate in carbon si alte doua in metal periat. Acestea sunt separate de mici dungi rosii, deasupra carora se afla logo-ul Omen in aceeasi culoare. Trebuie remarcat faptul ca plasticul carcasei laptopului este mat si nu colecteaza amprente. 

Conectivitate OMEN by HP 5eu04ea

Conectivitate OMEN by HP 5eu04ea

Deoarece este un laptop pentru jocuri, Omen by HP are conectivitate ampla. Partea principala a conectorilor se afla in partea din spate a carcasei, exista gigabit Ethernet, USB 3.0, HDMI, DisplayPort, precum si USB Type-C cu suport Thunderbolt. In dreapta este un port USB 3.0 si un jack pentru conectarea unui incarcator, iar in stanga este un alt port USB 3.0, mufe de 3,5 mm pentru conectarea castilor si a microfonului, precum si un slot pentru card SD.

Vezi Oferta!

Afisaj OMEN by HP 5eu04ea

Omen by HP foloseste un display IPS mat de 15,6 inci mat cu rezolutie de 1920 × 1080 pixeli. Iar caracteristica sa principala este o rata de actualizare de 144 Hz si suport pentru tehnologia NVIDIA G-SYNC, care sincronizeaza rata de actualizare a afisajului cu numarul actual de FPS din joc. Conform masuratorilor, luminozitatea minima a ecranului Omen by HP atinge 15,4 cd/m2, maximul – 284,2 cd/m2, contrastul – 696: 1. Ecranul in sine are o calibrare buna, oferind o acoperire de aproape 100% a spatiului de culori sRGB cu o usoara partinire in verde, o gama la nivelul valorii de referinta 2.2, o temperatura optima a culorii de 6500K, precum si o iluminare uniforma.

Performanta OMEN by HP 5eu04ea

Performanta OMEN by HP 5eu04ea

Omen by HP este disponibil in mai multe configuratii simultan. Exista atat o baza cu grafica discreta NVIDIA GeForce 1050, cat si top-end cu 1070 Max-Q.  Acesta este echipat cu un procesor Intel Core i7-8750H cu 6 nuclee de 14 nanometri, ceas la 2,2 GHz (4,1 GHz in modul TurboBoost). Exista doua unitati incorporate: un SSD de 256 GB si un hard disk de 2 TB. In acelasi timp, primul ofera o viteza de citire de 3131 MB/s si o scriere de 1209 MB/s, iar al doilea este mai lent cu o viteza de citire de 146,8 MB/s si o scriere de 141,1 MB/s. In consecinta, fisierele sistemului de operare sunt localizate pe SSD si aplicatiile pot fi instalate, in timp ce hard disk-ul este mai bine utilizat pentru instalarea jocurilor si stocarea fisierelor media.

Tastatura cu bloc de taste WASD

Acest model HP vine cu o tastatura in stil insular, cu o atingere tangibila. Tastarea este comoda, singura problema fiind ca tastatura in sine este usor deplasata spre stanga, datorita dorintei producatorului de a gazdui si un bloc de taste digitale. Tastatura Omen by HP are o iluminare de fundal rosie, dar intensitatea acesteia nu poate fi ajustata, doar blocul de taste WASD poate fi pornit, oprit sau evidentiat.

Oferte OMEN by HP 5eu04ea

Vezi Oferta!

Laptop Gaming OMEN by HP 5eu04ea Review
Laptop Gaming OMEN by HP 5eu04ea Review

Vrem sa stim parerea ta

Lasa un comentariu

Laptop Gaming
Logo