Laptop Gaming Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ Review

Aparuta in anul 1976, compania Acer produce componente hardware si software si ofera servicii speciale pentru cercetare, design, marketing si vanzari sau promovari ale unor produse inovatoare, care au rolul de a imbogati viata oamenilor. Produsele oferite de aceasta companie includ PC-uri, laptopuri, proiectoare, monitoare, servere si alte astfel de obiecte. Acest este una dintre primele cinci companii din lume in acest domeniu.

Cele mai importante caracteristici pentru care este cumparat acest laptop sunt:

  • Placa video GeForce GTX 1050TI;
  • Procesorul IntelCore i7;
  • Tehnologia avansata de racire;
  • Sistemul de sunet Dolby Audio Premium.

Cele mai bune culori si unghiuri de vizualizare bune

Distrubutia de culoare se face uniform si in cel mai realist mod pe ecranul FullHD IPS. Astfel utilizatorii au cele mai mari avantaje in ceea ce priveste modul realist in care pot vedea toate detaliile pe un ecran suficient de mare.

Sunet Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Sistem de sunet premium Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Cu ajutorul sistemului de sunet Dolby Audio Premium elementele de entertainment si muzica se vor auzi puternic si amplu. Sistemul are rolul de a regla in mod dinamic sunetul astfel incat sa ofere calitatea de home theater, o experienta virtuala cu sunet surround, care te va ajuta sa faci parte din actiune. Basul este amplificat iar volumul este imbunatatit cu mult pentru a transforma totul intr-un sunet suficient de tare si clar pentru a fi apreciat.

Sistem avansat de racire Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Utilizand tehnologia Acer Cool Boost acest laptop permite utilizatorilor sa controleze manual procesul de racire si ajuta sistemul de ventilatie sa furnizeze suficient aer rece pentru a raci cu 11% procesorul. Avand in vedere acest aspect, te poti juca linistit chiar si cele mai solicitante jocuri pe PC fara sa iti fie teama ca laptopul se va supraincalzi si se va restarta in final.

Imagini realiste Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Cu ajutorul placii video GTX 1050 TI, fiecare utilizator va face parte cu adevarat din jocurile pe care le ruleaza pe acest laptop. Dispozitivul Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ permite rularea celor mai bune jocuri, chiar si a aparitiilor noi, permite ajustarea calitatii si ofera experienta cat mai reale, in ton cu dorinta producatorului de jocuri si cu ideile acestuia in materie de elemente grafice.

Procesor Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Procesor puternic Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Procesorul i7 de ultima generatie functioneaza la o frecventa de pana la 4.10 GHz ceea ce iti ofera posibilitatea de a juca cele mai bune jocuri si de a vedea videoclipuri stabil si rapid. Experienta de utilizare este una premium, potrivita unui laptop special conceput pentru jocuri si pentru activitati intense.

Vezi Oferta!

Nitro Sense pentru jocuri mai realiste

Cu ajutorul tehnologiei Nitro Sense, Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ ofera cea mai buna experienta in jocuri pentru ca ofera in timp real posibilitatea de a controla si monitoriza jocul, informatii cu privire la sistem si la temperatura procesorului, informatii despre viteza cu care ventilatoarele functioneaza si toate acestea sunt redate intr-un singur panou de control.

Cu ajutorul acestei tehnologii iti va fi acum mult mai usor sa faci toate setarile optime pentru ca laptopul tau sa functioneze perfect.

Porturi pentru absolut toate utilizarile

Functionalitatea laptopului Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ poate fi extinsa utilizand porturile speciale de pe marginea acestuia. El poate fi conectat cu toate dispozitivele dorite astfel incat sa nu fii limitat in ceea ce priveste utilizarea.

Putere wireless foarte buna

Se va mentine o conexiune wireless puternica si constanta, datorita tehnologiei moderne utilizate. Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ are o antena plasata strategic, cu 802.11 ac si 2×2 MIMO, care iti asigura o conexiune foarte buna la internet, inclusiv la cel cu banda larga.

Tehnologie True Harmony

Sunetul de foarte buna calitate este cel care imbunatateste divertismentul datorita designului special al difuzoarelor si pentru un bas profund cu volum mare. Este important ca sunetul sa se auda foarte bine pentru ca laptopul sa ofere o experienta unica in jocuri.

Rezolutie Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Rezolutie foarte buna Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Rezolutia acestui laptop este de 1920 x 1080, avand un raport de 16:9. Toate filmele pe care le rulezi sau jocurile sunt mult mai reale iar textul si toate detaliile mici sunt extrem de clare, ceea ce reprezinta cu siguranta un foarte mare avantaj.

RAM DDR4 Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Cu ajutorul celor 8 GB de memorie RAM DDR4, Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ ofera mai multa viteza de procesare si vine in ajutorul celor care fac activitati multitasking pe laptop. Acest model nu se va bloca nici macar in momentul in care pe el sunt deschise foarte multe taburi. Daca vrei mai mult RAM poti extinde memoria utilizand cel de al doilea slot ramas liber.

Stocare Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Acest laptop are stocarea pe SSD venind echipat cu unul de 256. Nu fii uimit atunci cand laptopul tau se aprinde instantaneu pentru ca asta insemana de fapt tehnologie moderna.

Pareri Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Alte pareri

Numarul de review-uri pozitive nu face altceva decat sa confirme faptul ca avem de aface cu un laptop de foarte buna calitate. Anumiti utilizatori au semnalat urmatoarele probleme pe Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ:

  • Ventilatoarele sunt destul de zgomotoase atunci cand functioneaza pe turbo;
  • Laptopul se incinge in zona procesorului in jocuri.

Acestea insa sunt lucruri absolut normale. Procesorul va avea o temperatura mai mare cand este foarte solicitat, iar ventilatoarele la viteza maxima se aud indiferent de tipul de laptop achizitionat.

In concluzie, acest model de laptop ofera caracteristici premium, iar raportul dintre pret si calitate il face foarte cautat si apreciat de utilziatori.

Oferte Laptop Gaming Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ

Vezi Oferta!

Laptop Gaming Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ Review
Laptop Gaming Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ Review

Vrem sa stim parerea ta

Lasa un comentariu

Laptop Gaming
Logo