Laptop Gaming ASUS ROG GL703GE Review

Laptopul ASUS ROG GL703GE ofera absolut toate instrumentele de care ai nevoie pentru a utiliza jocurile next level. Este proiectat cu unul dintre cele mai noi procesoare de la intel, Core i8 si o placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 TI, fiind echipat special pentru a depasi toti competitorii. Cu acest laptop trebuie doar sa te pregatesti sa castigi cele mai importante jocuri.

Design ASUS ROG GL703GE

Design modern ASUS ROG GL703GE

Laptopul ASUS ROG GL703GE este elegant si are totodata performante puternice. Finisajul este neted, negru, confectionat din metal si ofera concentrare interioara si sofisticare. Toate acestea sunt apreciate de jucatorii dedicati, care reusesc sa ramana concentrati chiar si in cele mai complexe confruntari. Rosul foarte puternic si bogat de pe aripile termice este cel care determina adrenalina sa iasa la suprafata, pe cand modelul de pe capac face ca piesa sa fie un obiect de arta. Pentru jucatorii profesionisti, acest laptop pentru gaming este modelul ideal in ceea ce priveste designul.

Cele mai bun performante in jocuri ASUS ROG GL703GE

Acum poti sa incepi o experienta completa de joc utilizand tehnologia inovatoare de le ASUS ROG GL703GE. Pentru ca este dotat cu cel mai nou procesor quad core Intel Core i7 de generatia 7 si o placa video foarte buna, NVIDIA GeForce GTX 1050 TI, ofera o performanta foarte buna indiferent de jocul pe care il vei rula pe el. De asemenea, ai la dispozitie si pana la 32 GB memorie DDR4. Chiar daca el vine echipat cu 8 GB tu poti extinde cu usurinta aceasta memorie pana la 32 GB.

Imaginile se vad perfect ASUS ROG GL703GE

ASUS ROG GL703GE are un panou panoramic cu un aspect mult mai stralucitor decat modelele concurente. Ofera o gama de culori 100% sRGB deci este ideal pentru absolut toate tipurile de jocuri. Laptopul ASUS ROG GL703GE are de asemenea si tehnologia ROG Game Visual, aceasta fiind un instrument foarte usor de folosit, cu sase presetari care te ajuta sa iti aplici propriile elemente de personalizare pentru o varietate mare de genuri de joc. Aceasta tehnologie are rolul de a imbunatati claritatea si performantele de culoare. Te vei bucura cu siguranta de imagini foarte clare, de culori precise si consistente si de numeroase unghiuri de vizualizare pentru a obtine o experienta in jocuri cat mai apropiata de realitate.

Sunet ASUS ROG GL703GE

Sunet de calitate premium ASUS ROG GL703GE

Cu ajutorul tehnologiilor inteligente utilizate pe acest laptop ai ocazia de a te bucura de un sunet foarte performant in jocuri. Obtii un sunet cu 200% mai bun si reduci toate distorsiunile pentru a asigura o foarte buna rulare a tuturor elementelor audio din jocuri si din filme. Sistemul are capacitatea de a monitoriza in mod automat sunetul si de a reduce intensitatea acestuia la iesire pentru a preveni toate problemele generate de supraincalzire.

Vezi Oferta!

ASUS ROG GL703GE are si un software special denumit ROG Sonic Studio care are tehnologia de anulare a sunetelor in jocuri si o tehnologie speciala de stabilizare a volumului, pentru ca sunetul furnizat sa fie mult mai placut si mai clar. Cu ajutorul tehnologiei Sonic Radar vei reusi sa iti gasesti toti adversarii datorita suprapunerii de pe ecran care arata pozitia relativa unde au loc focurile de arma, locul in care au loc pasi si alte efecte sonore importante. Cu ajutorul celor doua tehnologii, utilizatorii au atat sunet de cea mai buna calitate, cat si avantaje majore din punct de vedere strategic.

Sistem de racire performant

ASUS ROG GL703GE are un design termic foarte smart care foloseste conducte speciale pentru caldura si ventilatoare duale. Scopul acestui sistem este acela de a mari performantele procesorului si acest lucru iti permite sa folosesti procesorul la putere maxima sau placa video la cele mai inalte standarde fara a fi perturbat de temperatura. Te poti bucura de cel mai mare nivel de stabilitate in timpul bataliilor intense.

Super conectivitate

ASUS ROG GL703GE iti ofera un nivel de conectivitate complet pentru absolut toate nevoile pe care le ai in joc. Ai la dispozitie cele mai des utilizate porturi care te ajuta sa ai acces rapid la interfata minima. De asemenea, ai si patru porturi USB 3.1, GEN1 este suficient pentru a configura laptopul VR, porturi HDMI 2.1 si Mini Display Port 1.2. Toate acestea asigura conectarea celor mai bune si mai moderne periferice.

Internet ASUS ROG GL703GE

Internet cu viteza

ASUS ROG GL703GE iti ofera tehnologia necesara pentru viteze wireless foarte bune, mult mai rapide decat cele obtinute pe vechile standarde. Are doua antene care vor sustine doua fluxuri simultan si de aceea obtii o latime de banda mult mai buna si o viteza mai mare.

Stocare Laptop Gaming ASUS ROG GL703GE

Ai la dispozitie un SSHD de 1TB ceea ce inseamna ca te poti bucura de spatiu extins de stocare a informatiilor, dar si de o viteza foarte buna de incarcare a sistemului specifica oricarui SSD. Astfel, acest laptop combina perfect cele mai moderne tehnologii.

Acest laptop functioneaza perfect si conform parerii utilizatorilor functioneaza exact asa cum spune producatorul. Laptopul este ideal pentru folosirea in jocuri, chiar si in cele mai complexe, este foarte performant in activitati de editare video si foto si ofera cele mai noi tehnologii intr-o carcasa cu un design absolut special. Cu ajutorul acestui laptop, fiecare gamer are mai multe sanse de castig datorita tehnologiei care favorizeaza strategia si ofera avantaje considerabile playerilor in timpul marilor batalii.

Oferte ASUS ROG GL703GE

Vezi Oferta!

Laptop Gaming ASUS ROG GL703GE Review
Laptop Gaming ASUS ROG GL703GE Review

Vrem sa stim parerea ta

Lasa un comentariu

Laptop Gaming
Logo