Laptop Gaming ASUS TUF FX504GE Review

ASUS TUF FX504GE-E4628 este un laptop foarte puternic care ofera o experienta extrem de buna in jocuri si o durata de viata excelenta, depasind majoritatea standardelor din acest segment. Sistemul special de racire anti praf este cel care asigura longevitatea produsului si stabilitatea sa, iar afisajul foarte bun si sistemul de sunet pe 7 canale iti pun simturile la incercare. Pretul este unul foarte accesibil.

Durabilitatea extinsa la ASUS TUF FX504GE

Acest laptop este reprezentant pentru tehnologia Ultimate Force si este special proiectat pentru a rezista la numeroase elemente distructive. Este foarte usor si rezistent fiind primul model din seria TUF. Sistemul este foarte rezistent si versatil, dar si puternic si portabil. El poate rula cele mai recente aplicatii si jocuri si ofera totodata robustete si durabilitate ridicata pentru experiente cat mai realiste in aplicatii si jocuri.

Racire ASUS TUF FX504GE

Cu ajutorul sistemului de racire anti praf, racirea se realizeaza optim pentru solicitarile maxime din jocuri iar durata de viata este extinsa prin eliminarea prafului sau murdariei periculoase.

Indiferent daca este vorba despre un sistem folosit in jocuri sau la munca, el va indeplini cu mare succes toate sarcinile, datorita duratei mari de viata a tastaturii, garantata pentru 20 de milioane de apasari. ASUS TUF FX504GE-E4628 a fost special proiectat in scopul de a impresiona.

Ai posibilitatea de a alege intre patru tipuri de design diferite potrivite personalitatii si stilului propriu. Este un laptop cu mult mai rezistent decat alte sisteme standard si are totul pentru munca si distractie.

Vezi Oferta!

Special creat pentru sesiuni intense de gaming

ASUS TUF FX504GE-E4628 a fost special conceput pentru jocuri intense. Ofera un nivel ridicat de eficienta si are un aspect pe masura. Cu ajutorul sau poti dovedi tuturor ca este pasionat de jocuri si poti opta totodata si pentru un design foarte profesionist si elegant pentru ca ai patru variante la dispozitie. Finisajele metalice includ si logo-ul Asus iluminat cu rosu – acesta fiind un simbol al pasiunii pentru gaming si al calitatii.

Nivel optim de productivitate cu ASUS TUF FX504GE

ASUS TUF FX504GE-E4628 are un procesor i5 e ultima generatie. Placa video GTX 1050 Ti este inclusa intr-o carcasa subtire, cu o grosime de 2.5 cm. Laptopul este si foarte usor, avand doar 2.4 kg. Indiferent de locul in care vei lucra pe el, fie ca vrei sa vezi un film sau sa asculti muzica, sa te joci sau sa navighezi, ASUS TUF FX504GE-E4628 iti ofera toata puterea de care vei avea nevoie.

Sunet ASUS TUF FX504GE

Caracteristici de sunet performante la ASUS TUF FX504GE

Cu ajutorul sistemului DTS Headphone, vei avea o experienta surround pe 7.1 canale foarte realista. Acest sistem face ca toate castile si difuzoarele sa ofere sunete cinematografice. Indiferent daca te joci sa urmaresti un film, ai mai multe moduri special create pentru anumite tipuri de continut astfel incat tu sa te afli in centrul actiunii.

Modul special pentru jocuri permite sistemului audio sa proceseze sunetele mai bine ca niciodata si vei ști exact de unde vine inamicul, pentru ca sistemul emuleaza perfect sunetul surround. Cu ajutorul egalizatorului incorporat, orice audiofil se va simti bine ascultand muzica pe laptop. Acest sistem ofera si optiuni pentru ajustarea sunetului astfel incat sa ai un mediu perfect personalizat.

Viteza uluitoare a ASUS TUF FX504GE

ASUS TUF FX504GE-E4628 ofera un standard ridicat WiFi, care poate atinge viteze mari de transfer. Configuratia wireless de tipul 2 x 2 ofera o acoperire mult mai mare in comparatie cu cea 1 x 1. Poti transmite toate filmele preferate la o rezolutie ridicata sau te poti juca online fara sa pierzi conexiunea. Cu aceasta noua tehnologie nu mai este nevoie sa stai lipit de router pentru ca vei prinde semnal de buna calitate si de la distanta.

Conectivitatea ASUS TUF FX504GE

ASUS TUF FX504GE-E4628 are toate porturile necesare pentru divertisment, jocuri sau productivitate. Dispozitivul vine cu un port USB 2.1 si doua USB 3.1 de tipul A care permit conectarea unui numar mare de periferice special concepute pentru jocuri. Conectorul special HDMI permite atasarea unui display extern. Din moment ce toate se afla pe stanga, mouse-ul nu va fi afectat de multe cabluri amplasate langa el.

Procesor ASUS TUF FX504GE

Memorie RAM performanta

Acest model de laptop are 8 GB memorie DDR4 astfel incat sa iti ofere cel mai bun echilibru intre eficienta energetica si performante.

Comunicare eficienta

Cu ajutorul microfoanelor incluse zgomotul ambiental va fi filtrat astfel incat sa se asigure o buna preluare a vocilor, chiar si in medii foarte zgomotoase.

Tinand cont de toate aceste aspecte se poate trage concluzia ca ASUS TUF FX504GE-E4628 este un model de laptop cu caracteristici premium, disponibil la un pret avantajos raportat la calitate si la toate performantele oferite. Indiferent daca este cumparat pentru jocuri sau pentru office isi va face cu succes treaba si iti va oferi cele mai bune conditii de lucru si relaxare.

Oferta Laptop Gaming ASUS TUF FX504GE

Vezi Oferta!

Laptop Gaming ASUS TUF FX504GE Review
Laptop Gaming ASUS TUF FX504GE Review

Vrem sa stim parerea ta

Lasa un comentariu

Laptop Gaming
Logo