Laptop Gaming ASUS TUF FX505DT Review

ASUS TUF FX505DT este aliatul tau in ceea ce priveste performanta in jocuri. Modelul combina unele dintre cele mai recente procesoare, mai exact AMD Ryzen cu solutii grafice NVIDIA GeForce GTX cu ecran Nano Edge de nivelul IPS. Laptopul ofera un refresh rate de maxim 120Hz si iti permite sa te bucuri de cele mai inalte performante in jocuri, dar si de imagini foarte realiste la un pret foarte accesibil.

Laptopul este certificat la standarde foarte bune asigurand robustete si durabilitate de care vei avea nevoie atunci cand folosesti laptopul in fiecare zi.

Ecran ASUS TUF FX505DT

Cel mai mare nivel de realism pe ecrane vibrante

Cu ajutorul noului design, ASUS TUF FX505DT are margini foarte subtiri, de doar 6.5 mm oferind un nivel extrem de realist intr-un pachet compact. ASUS TUF FX505DT vine echipat si cu un display IPS cu refresh rate foarte bun, ajungand la maxim 120Hz si oferind o actiune extrem de cursiva in jocuri. Minimalizarea tremurului de miscare este de asemenea un foarte bun mod de a obtine experiente unice in jocuri. Tehnologia cu unghiuri de vizualizare largi asigura cele mai consistente culori chiar si in momentul in care te uiti din unghiuri foarte largi.

Putere avansata indiferent de utilizare

Acest laptop foarte compact pentru jocuri ofera si performante care intrec toate asteptarile. Acest model de laptop este echipat cu o solutie grafica moderna, GeForce 1660 TI care ofera o experienta cursiva in jocuri si transmite continutul video in timp real. Cu ajutorul procesorului AMD Ryzen cu patru nuclee si cu 8 magistrale care usureaza si mareste viteza tuturor sarcinilor de utilizare zilnica si de productivitate, acest laptop este cu siguranta unul dintre cele mai bune posibile. Datorita puterii sale combinate, laptopul permite orice scenariu de utilizare, indiferent daca are legatura sau nu cu lumea gaming-ului.

Jocuri ASUS TUF FX505DT

Sistemul este special conceput pentru jocuri

Deoarece este conceput special pentru jocuri, ASUS TUF FX505DT a trecut cu succes toata gama de teste la standarde extrem de ridicate si a supravietuit inclusiv la conditii extreme de mediu, la radiatii solare mari, la altitudini foarte ridicate si la temperaturi extrem de joase. Are certificat pentru rezistenta la tot ce inseamna utilizare zilnica, inclusiv pentru loviturile accidentale si caderea brusca de pe birou. Este foarte durabil si extrem de stabil, iar acest model chiar a fost impins la limita pentru a te asigura ca ai cea mai buna calitate chiar si atunci cand iti pierzi cumpatul si folosesti agresiv laptopul.

Vezi Oferta!

Constructia este extrem de solida la ASUS TUF FX505DT

ASUS TUF FX505DT iti ofera mai multe variante de design care reflecta conceptul de rezistenta si putere pe deplin. Ai la dispozitie carcasa metalica in varianta cu Otel Aurit sau variantele facute din plastic Negru si Rosu care impresioneaza cu ajutorul designului special Radiant in X care are un afisaj metalic si lucios complementar. Designul hexagonal ofera si un nivel de rigiditate structurala suplimentara, si alaturi de liniile agresive ofera un produs cu un design specific gamerilor pasionati.

Tastatura de mare precizie

Acest laptop are o tastatura special conceputa pentru jocuri. Sistemul de iluminare este RGB ofera lumina pentru toate zonele, care poate fi controlata cu ajutorul interfetei TUF Aura Core pentru a te ajuta sa-ti configurezi propriul stil. Cu ajutorul tehnologiei unice HyperStrike poti fi sigur ca tastezi precis si ai un nivel superior de ergonomie, totul datorita organizarii inspirate de sistemele desktop, cu un grup de taste WASD foarte bine evidentiat, o bara de spatiu mai mare si taste cu sageti izolate. Spatiile sunt foarte usor de recunoscut. In plus, cu ajutorul tehnologiei speciale Overstroke poti inregistra mai repede apasarile pentru un control mai bun si mai putin efort.

Stocare ASUS TUF FX505DT

Capacitate de stocare la ASUS TUF FX505DT

Acest laptop are capacitatea de stocare de 1TB SSD la 5400 RPM. ASUS TUF FX505DT iti ofera o foarte buna viteza de rulare a sistemului si a tuturor aplicatiilor, dar si suficient de mult spatiu in care sa iti tii toate fisierele pe care le consideri importante. S-a recurs la aceasta solutie tocmai pentru ca cele mai moderne jocuri sunt foarte mari si ocupa enorm de mult spatiu, ceea ce inseamna ca nevoia de capacitate de stocare buna este tot mai ridicata.

Conectivitatea foarte buna a ASUS TUF FX505DT

Ai la dispozitie:

  • 1 x USB 2.0
  • 1 x Audio Out/Microfon
  • 1 x HDMI 2.0
  • 2 x USB 3.2 Type A Gen 1

Toate aceste porturi te ajuta sa folosesti laptopul la adevarata sa valoare. Indiferent la ce anume vrei sa il conectezi, fie ca este vorba despre un proiector, un monitori sau pur si simplu sa introduci un stick de memorie pentru transfer de date, toate aceste porturi sunt acolo pentru a facilita orice activitate pe acest laptop.

Performanta ASUS TUF FX505DT

RAM DDR 4 la ASUS TUF FX505DT

Acest laptop vine echipat cu 8 GB RAM DDR4 si 2 sloturi din care doar unul este ocupat. Permite totodata extinderea memoriei RAM pana la 32 GB utilizand ambele sloturi sau pe cel care ramane liber. Cu ajutorul RAM-ului DDR4 este mult mai usor acum sa ai activitati de tipul multitasking de cea mai buna calitate, fara ca laptopul sa frameze sau sa se blocheze.

Acest laptop iti ofera cea mai buna experienta in jocuri si performante superioare pentru editare foto si video de cea mai buna calitate. Este recomandat inclusiv pentru activitati de tipul office unde te vei bucura de super viteza.

Oferte ASUS TUF FX505DT

Vezi Oferta!

Laptop Gaming ASUS TUF FX505DT Review
Laptop Gaming ASUS TUF FX505DT Review

Vrem sa stim parerea ta

Lasa un comentariu

Laptop Gaming
Logo