Laptop Gaming Dell Inspiron 7577 Review

Modelul Dell Inspiron 7577 ofera una dintre cele mai bune experiente in jocuri datorita tehnologiei moderne, de cea mai buna calitate, cu care este echipat. Jucatorii se vor bucura acum de mai multa viteza si de o mai buna stabilitate in jocuri.

Dell Inspiron 7577 asigura o experienta senzoriala de nivel maxim

Grafica este dusa la un nou nivel cu ajutorul placii video NIVIDIA GeForce GTX 1050 si cu ajutorul memoriei video GDDR5 de 4 GB care face ca jocurile sa se vada curat si plin de detalii importante.

In plus, ecranul ofera o claritate foarte buna si un numar extrem de mare de culori, datorita celor mai bune optiuni de afisare FHD sau UHD. Ecranul este echipat cu functii anti glare pentru a crea o gama foarte larga de medii. Te poti bucura de fiecare moment din actiune datorita difuzoarelor frontale care au tehnologie Waves MaXXAudio Pro.

Performanta Dell Inspiron 7577

Viteza generala este net superioara

Acest model de Dell Inspiron 7577 ofera o viteza de procesare incredibila. Procesorul este din seria H generatia 7 ceea ce te asigura ca vei obtine o performanta sporita chiar si in cele mai complexe activitati.

Timpul redus de incarcare este de asemenea o calitate foarte importanta a acestui laptop. SSD-ul NVMe PICI ruleaza foarte repede decat orice alt sistem SATA conventional. Astfel vei putea sa incarci mult mai repede aplicatiile sau datele si vei putea sa rulezi mult mai eficient o gama larga de programe. Cu ajutorul acestui sistem de stocare vei prelungi durata de viata a bateriei, precum si rezistenta generala la socuri.

Conectivitatea este de asemenea caracterizata de o viteza sporita. Toate antele WiFi 2×2 vor imbunatati viteza, stabilitatea si raza de actiune a laptopului pe cand cu ajutorul USB Super Speed 3.1 cu Thunderbolt vei avea viteze de transfer ce pot ajunge pana la 40GB/s pentru a te putea juca mentinand totodata si o conexiune foarte stabila.

Vezi Oferta!

Dell Inspiron 7577 are posibilitatea de a suporta un singur display de 5K si ai de asemenea posibilitatea de a conecta doua display-uri de 4K.

Acest model de laptop ramane rece chiar si atunci cand il folosesti intens. Avand un design agresiv denumit de specialisti SUB1 este echipat cu un numar considerabil de orificii de racire foarte mari si ventilatoare de tip dual pentru a mentine sistemul foarte rece si pentru a il feri de supraincalzire in timp ce lucrezi pe el sau in timp ce te joci.

Astfel este redus la minim riscul ca laptopul sa fie afectat de temperaturile mari iar procesorul si placa video sunt mentinute intr-o gama de temperaturi sigura.

Jocuri Dell Inspiron 7577

Un stil specific gamerilor cu Dell Inspiron 7577

Materialele premium fac din Dell Inspiron 7577 un dispozitiv special, cu un aspect foarte elegant. El rezista foarte bine la socuri iar rezistenta aliajului special de magneziu din care este facut asigura cel mai bun nivel de rigiditate.

Flux de aer foarte eficient

Pentru ca mono articulatia este amplasata foarte interesant, acest lucru face ca afisajul sa fie tinut departe de aerul cald care iese din laptop. De asemenea, spatiul intern este mult mai mare in asa fel incat procesorul si placa video sa fie mult mai usor de mentinut reci.

Tastatura foarte bine construita

Cu ajutorul noului model de tastatura, Dell Inspiron 7577 iti permite ca la fiecare apasare a tastelor construite cu mai multe straturi de armare sa ai o experienta foarte precisa si de buna calitate.

Conectivitate Dell Inspiron 7577

Conectivitate la superlativ cu Dell Inspiron 7577

Dell Inspiron 7577 este conceput in mod special pentru a fi puternic si de aceea ofera si un WiFi de mare viteza fiind optimizat de reteaua SmartByte. Ai pe laptop o placa de retea 100/1000 Gigabit Ethernet complet, porturi pentru super speed USB 3.1 si CType cu cititoare de carduri speciale pentru a nu fi incetinit in niciun fel.

Cu ajutorul portului special HDMI 2.0 de dimensiuni complete te poti conecta la monitoare externe. In plus, acest laptop suporta si experiente de joc de top. Cu ajutorul conectivitatii clutter free te poti bucura de confortul cablului unic de andocare video si de datele necesare intr-un timp mult mai scurt.

Capacitatea de stocare a Dell Inspiron 7577

Dell Inspiron 7577 vine echipat cu un SSHD de 1 TB cu 8 GB pentru SSD, care functioneaza la 5400 RPM ceea ce face ca acest laptop sa iti ofere atat spatiu de stocare foarte mare in care sa iti tii jocurile si fisierele importante cat si spatiu pe care sa ruleze sistemul la viteza buna. Cu ajutorul acestei tehnologii moderne beneficiezi de un pachet complet in ceea ce priveste modul de utilizare premium.

Conform parerii generale a utilizatorilor, acest laptop este foarte bun. Singurul review negativ a fost legat de faptul ca un produs resigilat a ajuns cu pixeli morti la destinatar. Toate erorile de fabricatie ar trebui returnate cat mai rapid magazinului din care laptopul a fost cumparat. O alta parere nu tocmai apreciativa a fost data de utilizatorii care considera ca un SSHD este totusi mult prea lent pentru nevoile pe care le au si au recurs la un upgrade inlocuind SSHD-ul cu un SSD normal.

Per ansamblu, acest laptop isi face cu succes treaba in jocuri si este unul dintre cele mai bune laptopuri cand vine vorba despre viteza de procesare atat in jocuri cat si in oricare alta activitate.

Oferte Dell Inspiron 7577

Vezi Oferta!

Laptop Gaming Dell Inspiron 7577 Review
Laptop Gaming Dell Inspiron 7577 Review

Vrem sa stim parerea ta

Lasa un comentariu

Laptop Gaming
Logo