Laptop Gaming MSI GL63 8SD-284XRO Review

MSI GL63 8SD-284XRO este un laptop special conceput pentru jocuri si pentru aplicatii care folosesc foarte multa putere. Fiecare caracteristica a sa il face ideal pentru utilizari intensive, iar pretul avantajos il face una dintre cele mai cautate optiuni.

Super putere intr-un design innovator la MSI GL63 8SD-284XRO

Placa GeForce GTX 1660 este special construita cu pentru a oferi performanta grafica inovatoare a arhitecturii premiate oferite de Nvidia Turing. Avand performante care rivalizeaza clar cu GeForce GTX 1070 este un procesor grafic foarte puternic pentru toate jocurile populare in prezent fiind foarte rapid chiar si in combinatie cu titlurile moderne.

Procesor MSI GL63 8SD-284XRO

Generatie de procesoare premium cu 6 nuclee

Cu ajutorul acestui model de laptop te bucuri de cresteri de performanta de pana la 40% comparativ cu generatia anterioara, avand acum si nuclee suplimentare la dispozitie.

Difuzoare foarte puternice la MSI GL63 8SD-284XRO

Daca sunetul te intereseaza foarte mult si vrei sa auzi perfect toate jocurile, utilizand difuzoare gigant imbunatatite designul exclusiv pe care modulele audio il au, te bucuri de camere de sunet independente pentru o senzatie superioara de sunet.

Matrix Display pentru momentul in care vrei sa redai continutul pe mai multe calculatoare

Cu ajutorul lui MSI GL63 8SD-284XRO vei putea sa extinzi viziunea pe mai multe tipuri de ecrane simultan. Ai la dispozitie un port HDMI si un miniDisplayPort cu ajutorul caruia beneficiezi de o rezolutie de maxim 4K astfel incat sa ai nivelul dorit de productivitate si distractie suplimentara.

Daca vrei sa redai continutul pe mai multe monitoare acum este momentul sa faci asta. Cu ajutorul acestui laptop te vei bucura de cea mai buna experienta in jocuri.

Racire MSI GL63 8SD-284XRO

Racire foarte buna la MSI GL63 8SD-284XRO

Acest laptop a fost produs special pentru jocuri ceea ce inseamna ca toate componentele sale vor ajunge la temperaturi ridicate in timpul rularii intensive. De asemenea este foarte important de mentionat faptul ca avand la dispozitie o solutie foarte performanta de racire pentru CPU si GPU cu un numar total de 7 conducte de caldura, acest laptop asigura o performanta foarte buna in jocurile extreme.

Vezi Oferta!

Te poti juca ore intregi fara sa te temi ca pot aparea probleme cu caldura excesiva. Experienta ta in gaming nu va fi astfel afectata de elemente fizice foarte naturale cum ar fi incalzirea.

Participi efectiv la actiune cu NAHMIC 3 Audio

Poti sa imbunatatesti sunetul surround 3D in jocuri si vei avea un control foarte precis asupra calitatii filmelor, muzicii si apelurilor pentru conferinte. Cu ajutorul acestui laptop vei face parte din actiune si in plus castigi anumite elemente strategice suplimentare, pentru ca iti vei putea da seama de unde vinde inamicul, auzind pasii sai surround.

Sunet MSI GL63 8SD-284XRO

Audio Boost al MSI GL63 8SD-284XRO

Beneficiezi de cea mai buna calitate audio cu 30 de procente mai avansata datorita amplificatorului AMP incorporat si datorita mufelor care au fost placate cu aur. Te bucuri de un sunet clar si foarte bine definit datorita acestor noi tehnologii utilizate.

Tastatura speciala pentru gaming

Toate detaliile acestui laptop sunt analizate ci calculate pentru jucatori profesionisti. Aceasta tastatura are lumina pura de fundal si este proiectata ergonomic avand un nivel al tastelor de 1.9 mm pentru reactii tactile mult mai bune. De asemenea, ai la dispozitie si o zona optima WASD si un foarte bun suport anti ghosting pentru pana la 45 de taste. Solutia mecanica pentru ecranare face ca tastatura sa fie mult mai solida.

APP Player

Acest App Player a fost dezvoltat in cadrul parteneriatelor exclusive cu Blue Stacks si ofera o experienta de joc fara probleme intre jocurile mobile si platforma de pe calculator utilizand totodata si caracteritici personalizate.

Tehnologie Dragon Center 2.0

Aceasta tehnologie are ca scop principal optimizarea la nivel nou. Acum nu doar ca este monitorizata performanta insa este si optimizata prin diverse profiluri personalizabile. Memoria sistemului va fi eliberata astfel incat sa fie eliberata memorie care sa asigure performanta in joc.

Cum este monitorizat sistemul la MSI GL63 8SD-284XRO

Poti monitoriza sistemul, temperatura si foarte multe alte aspecte cu Dragon Center. De asemenea ai la dispozitie un UI intuitiv cu toate informatiile la vedere. Poti utiliza si modul Mini pe o fereastra mai mica si vei vedea totul la fel de bine.

Killer gaming LAN

Nu mai pierde jocurile din cauza faptului ca reteaua are intarzieri. Cu ajutorul tehnologiei Gaming Killer LAN vei fi protejat de lag si vei putea prioritiza traficul pentru sesiunile de gaming in retea. Jucatorii au posibilitatea de a gestiona foarte usor latimea de banda pentru toate aplicatiile pornind din centrul de control Killer.

Conectivitate MSI GL63 8SD-284XRO

Conectivitate la MSI GL63 8SD-284XRO

Pe acest model de laptop ai urmatoarele porturi, care te ajuta sa folosesti laptopul exact asa cum vrei:

  • 2 x USB 3.1
  • 1 x Mini DisplayPort
  • 1 x Audio In
  • 1 x Audio Out
  • 1 x RJ-45
  • 1 x USB 3.1 type C Gen 2
  • 1 x USB 3.1 Gen 2
  • 1 x HDMI 2.0

Avand toate aceste caracteristici vei reusi sa obtii una dintre cele mai bune experiente in jocuri cu ajutorul acestui laptop de calitate premium. Fiecare joc se vede, se aude si se simte diferit datorita tehnologiilor de ultima generatie combinate cu un design spectaculos oferit de MSI pe noile modele de laptopuri. Indiferent daca il cumperi pentru activitati office, pentru jocuri, pentru editare foto si video sau pentru a vedea filme, tehnologia MSI isi ofera garantia ca vei avea cea mai buna experienta posibila.

Oferte MSI GL63 8SD-284XRO

Vezi Oferta!

Laptop Gaming MSI GL63 8SD-284XRO Review
Laptop Gaming MSI GL63 8SD-284XRO Review

Vrem sa stim parerea ta

Lasa un comentariu

Laptop Gaming
Logo